Activiteiten? Wat meer uitleg...

 

Volksdanscafé’s:

Ongeveer 3 maal per dansjaar is er een volksdanscafé: dan dansen we de hele avond verzoekjes, is de bar de hele avond open, kan je gezellig een kletske doen of natuurlijk een danske doen!! Deze avonden staan ook open voor niet-leden: tijd om oude bekenden te ontmoeten of breng op deze avonden ook gerust wat vrienden mee!

 

De data hiervoor vind je terug in de kalender

 

dAnskefeest:

Omtrent het eind van het dansjaar organiseren we een feest voor alle leden en hun gezin. We starten de avond met een aperitiefje, gaan dan even tafelen, speechen, … om de avond af te sluiten met nog een mooie brok dansen!

 

Cursus:

Bijna jaarlijks organiseren we ook een danscursus volle dag met de beste gastdocenten. In 2019 wagen we ons voor de eerste maal aan een cursus balkanzang.  

 

Instuif & Zomerinstuiven:

Elk jaar organiseren we een instuif, waarop er enkel verzoekjes worden gedraaid en mensen van over heel Vlaanderen met ons komen meedansen.

 

De zomerinstuiven zijn daar een variant op, maar dan dansen we in het gezellige kader van de Brugse Vismarkt. Hieronder zie je waar je ons elke donderdag in juli en augustus kan vinden.