Goed nieuws voor de komende zomer

We dansen opnieuw in open lucht. Op een nieuwe locatie. Zie onder voor belangrijke informatie. We vragen aan alle deelnemers om respect te hebben voor de voorzorgsmaatregelen die hieronder worden opgesomd. We raden aan om elke week deze pagina te checken voor een eventuele update.

We wilden er alles aan doen om deze zomer dansen in open lucht mogelijk te maken. Stad Brugge staat de organisatie van Dansen op de Vismarkt dit jaar niet toe. Daarom beslisten we om uit te wijken naar een locatie waar we zowel binnen als buiten op een veilige manier kunnen dansen.

Het werd OLVA Steenbrugge. Met dank aan de directie van de school om ons die kans te geven.

We vragen wel enkele zaken in acht te nemen:`

- We vragen je bij het binnen komen jouw naam en contactgegevens te noteren. We zijn verplicht de gegevens van alle deelnemers 30 dagen bij te houden. Dit in verband met de contact tracing.

- Uiteraard verwachten we dat wie ziek is of de laatste 7 dagen klachten had die aan een COVID-infectie doen denken, niet deelneemt. Ook als je in de naaste omgeving een persoon hebt die de ziekte recent heeft doorgemaakt.

- We voorzien geen drank en vragen dus om eigen drank mee te brengen.

- We dansen uiteraard los en met voldoende afstand (ja, anderhalve meter) van elkaar. Koppeldansen zullen we eens een zomer niet op onze playlist plaatsen. 

- De leden van het bestuur zullen erop toezien dat alles goed verloopt. 

- Wie met de wagen komt, kan parkeren langs de straat of op de parking t.h.v. Delhaize. De wegbeschrijving vind je hieronder.

- De plaats waar we dansen is enkel te voet of per fiets te bereiken langs de dreef aan frietkot 't Frietje.

Heb je nog vragen, één adres: danskedoen@gmail.com

Check deze pagina's voor updates. Als de maatregelen zouden wijzigen, dan zullen we jullie op deze plaats informeren.

Poster met Covid-maatregelen

 

 

Heb jij foto's of filmpjes gemaakt van een van onze activiteiten of een gewone dansavond? Stuur je die ons dan door? 

danskedoen@gmail.com