Start nieuw dansjaar.

Op zondag 5 september om 19u is het zover. Dan start ons nieuw dansjaar. 
Na de voorbije periode staan er vele dansbenen te trappelen om het beste van zichzelf te geven. We hopen dat je er ook bij zal zijn. Maar we blijven voor elkaar zorgen. Lees daarom hieronder onze maatregelen. 
Voor wie ons nog niet kent, maar zin heeft om met ons te dansen, check zeker eens de pagina met praktische informatie


Covid-maatregelen bij dAnskedoen

Vanaf 1 september is het dragen van het mondmasker niet meer verplicht in het publiek toegankelijke ruimtes van ondernemingen, openbare besturen of verenigingen en in de culturele, feestelijke, sportieve, recreatieve en evenementensector voor evenementen en private feesten met minder dan 200 toeschouwers binnen en 400 toeschouwers buiten, tenzij de lokale overheid daar anders over beslist.

 

Concreet betekent dit dat we alleen nog vragen om bij het binnenkomen van de zaal handen te ontsmetten.  Wie zich niet veilig voelt, kan uiteraard nog een mondmasker dragen en de anderhalve meterregel verder respecteren.  Het voorleggen van een vaccinatiepaspoort of negatieve covid-test is ook niet nodig.  


Ons advies blijft: ‘Wie zich niet lekker voelt, blijft nog altijd beter thuis.’

 

Vanaf oktober zullen we ook weer koppeldansen aanleren en dansen; en uiteraard de dansen waarbij we anders handen vasthouden.  Wie zich hier (nog) niet veilig bij voelt, hoeft dit natuurlijk niet te doen.

 

Aangezien men ook weer aan de bar drank mag bestellen, voeren we ook het idee om met drankkaarten te werken, af. 


Hopelijk tot binnenkort. 

 

 

Heb jij foto's of filmpjes gemaakt van een van onze activiteiten of een gewone dansavond? Stuur je die ons dan door? 

danskedoen@gmail.com